Kontakt

Paula Ulrik Alderblad
Habari Maalum Media
P.O.Box 7292
Arusha Tanzania

Paula:
Mob: +255758847913
paula.alderblad@telia.com
Ulrik:
Mob: +255758847914
ulrik@filadelfia.se

5 kommentarer till Kontakt

 1. Bengt och Inger Herngren skriver:

  Hej Paula och Ulrik.

  Vad roligt att se att ni redan på så kort tid fått igång så mycket olika projekt och satsningar tillammans med era medarbetare. Fantastiskt att läsa att de olika verksamheterna på RHM stationen nu återigen börjat komma varandra närmare för att samarbeta kring uppdraget. Detta är ju även helt nödvändigt om det skall kunna bli något av det planerade RHM college och ev. senare universitetsstatus som man lagt fram som sin vision. Vi följer er tid i TZ på nätet och ber för er och barnen.

  Varmaste hälsningar från oss i Jönköping

  Inger och Bengt Herngren

  Gilla

 2. ida alexandersson skriver:

  hej
  kul att se hur ni har det på eran blogg!
  Har ni firat fars dag idag? Det har vi först med scout gudstjänst och sen middag hos anette. Synd att du inte var hemma i fre här då hade jag lite tjejmys. Man blir ju äldre,,,,
  Det får bli nästa gång. Är det ngt ni skulle vilja ha från sverige nu i juletid? Fick reda på att eve ska ner och hälsa på. Sötlakrits el saltgodis kanske marabou choklad?
  vi ska åka till afrika i maroco och så med kusinerna vi hade klass fest i oktober det vard rolit emmas barn vad med asar svea vi har elevens val nu det är pyssel och papp slujd och fotboll och sång dans musik och ekspriment vad gör du i skolan är det rolit vi tycker att det är rolit i skolan det kommer en ny i trean en tjej ida är med i dans sång musik det är rolit idrotten är ochså rolit moa och alexander moa är i dubai alexander är i tailand så nu är vi 18 i klasen har du varit sjuk inte jag jag tycker att det är rolit i skolan hade bra hälsning ida och nina

  Gilla

 3. maria rödholm skriver:

  Kära Paula och familjen!
  Så roligt att se skymten av er i Africa. Det låter så spännande.
  Jag vill bara höra av mig och har tänkt göra det länge. Jag ledig i dag och grejar lite härhemma för att det ska kännas att det snart är advetnt. Ikväll ska jag och Carl till Smyrna och se julmusikalen, då tänker jag på er er.
  Just nu är det sol och snö, vackert och härligt. Vi hörs mera via mail, jag har något att berätta. I vår hall finns Carls teckning sen 5-årsåldern då han ritade sig själv. Inspirationen till det fick nog Carl av Kevin och några elever från Kongo som hälsat på här hemma. Texten är ” jag bor i ett hus i Afrika och den stora dörren är för mamma och pappa och den lilla dörren är för mig”. Gulligt på nåt vis.
  Ha det gott och känn varje dag välsignelse.
  Maria Rödholm

  Gilla

 4. Inger Björneloo skriver:

  Hej Per! Jag gissar att du kan läsa mail via den här sidan.
  Tusen varma tack för det fina vykortet som jag blev väldigt glad över!
  Musik och Afrika och kloka goa människor – du är en bra lärare utan lärarexamen också Per. Jag önskar dig allt gott med musiken! Häromkvällen såg jag filmen Benda Bilili med musiker från Kongo Kinshasa. Alla lämnade Hagabion med ett stort leende…
  Många hälsningar till Paula med familj och stor kram till dig! Inger

  Gilla

  • Ulf Carpvik skriver:

   Hej Paula & Ulrik
   Kul att läsa om era ”äventyr” och se er. Allt gott och Guds rikaste välsignelser till er alla och arbetet ni står i.
   En lite rolig upptäckt har vi och vår äldsta son (Jonas Carpvik) gjort, nämligen att Ulriks bror i Göteborg (jag tror han heter Patrik) och Jonas är goda vänner och stöd för varandra på olika sätt.
   Allt gott / Ulf Carpvik Centrumkyrkan Finspång

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s