Fast i ett Lerhål i vildmarken

Vill bara dela en liten film om vårt äventyr förra helgen, vi skulle filma elefanter till en pilotfilm för en av barnprogramsserierna som vi skall producera här på Habari Maalum. Det var faktiskt alla hjärtans dag när vi vaknade upp i bilen efter en natt i ett lerhål i  Tarangire nationalpark. Bara Ulrik och jag, romantiskt kan man kanske tycka, men ta en titt om ni vill!

Den största utmaningen var utan tvivel att inte kunna meddela Ulriks föräldrar, som är här på besök, och våra barn som väntade hem oss till fredagsmys. Detta trots att jag klättrade upp i träd och sökte mobilnät åt olika håll! Det kändes väldigt dumt att gå för långt bort från bilen då det var fullt av fotavtryck från kattdjur, och högt gräs överallt där de lätt kunde smyga runt utan att synas. På lördag morgon fick alltså Ulriks föräldrar istället be våra grannar om hjälp med att ringa, till Tarangire Office och Tarangire safarilodge och be dem börja söka. Och lördag morgon hade vi bestämt att åka på utflykt med Josephine och Johan Sundqvist till ett vattenfall. Då vi aldrig dök upp hos dem på morgonen och de inte kunde få tag på oss bestämde de sig för att istället åka runt på sjukhusen i stan för att utesluta att vi varit med om en bilolycka! Tack alla som hjälpt till både praktiskt och med knäppta händer!

Men allt slutade gott med detta lilla äventyr och i nästa inlägg tänkte jag berätta vem jag träffade på lördag eftermiddag, efter en snabb dusch och en mycket uppskattad kopp te. En legend på 82 bast!

//Paula

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fast i ett Lerhål i vildmarken

  1. Anette hector skriver:

    Ja det var en väldig rörelse här på morgonen när vi fick besked att ni saknades. Tack gode Gud att allt gick bra!

    Gilla

  2. Ann-Marie Thoren skriver:

    Vilket äventyr! Jag hade ju varit livrädd. Hur gick det för U-K och Sture? Tänk att få vänta på sina käresta en hel natt och inte veta någonting. Tack gode Gud att allt gick bra till slut!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s